Trends

Woon musthaves voor deze zomer!

21 juni start officieel de zomer, een goed moment om de zomertrends op het gebied van wonen met je te bespreken! Want we kijken natuurlijk massaal uit naar die heerlijke zomeravonden, dat verkoelende briesje en die zinderende zon. Maar hoe maak je het binnen en buiten nou ook lekker zomers waardoor je dat gevoel nóg langer vast kunt houden?

Zitzakken

Lekker neerploffen in de tuin of binnen: de looks van een zitzak zijn lekker nonchalant en uitnodigend. Precies wat je nodig hebt voor in de zomer! Kies voor een zitzak in stevige buitenstof die je ook in de tuin kunt gebruiken. Dat wordt heerlijk loungen in de zomerzon.

Parasols

En wil je even uit die zon dan mag een parasol natuurlijk niet ontbreken! Wist je dat er tegenwoordig ontzettend leuke verkrijgbaar zijn? De Bali & Hawaii look parasols zijn helemaal in, met kwastjes of franjes eraan. Ook de retro stofjes doen helemaal weer hun intrede, dus een toffe 70ies look parasol mag zeker op de wishlist!

Hangstoelen

Ze ogen luchtig en zitten verrassend goed: hangstoelen! Deze mag deze zomer echt niet ontbreken. Van rotan, bamboe of geknoopt touw. Bovendien staan ze in de winter ook hartstikke leuk binnen! Gebruik een staander wanneer je hem niet aan een overkapping of plafond wilt bevestigen. Dat is ook ideaal als je hem eens wilt verplaatsen.

Hamamdoeken

Hamamdoeken zijn super vocht absorberend maar toch lekker luchtig en dun. Daarom zijn ze erg handig om voor vele doeleinden te gebruiken: als handdoek voor de buitendoek, tafelkleed, plaid om om te slaan wanneer het net wat frisser wordt of om in je stoelen te leggen om die te beschermen.

Bamboe servies

Duurzaam, verkrijgbaar in leuke printjes en het kan tegen een stootje: bamboe servies. Ideaal voor buiten om je heerlijke barbecuegerechten op te serveren!

Solarlampjes

De zon gaat uiteraard lekker laat onder, maar wanneer het dan toch echt donker is maar jij nog lekker buiten van de zomer aan het genieten bent is goede verlichting een must. Kies voor solarlampjes! Het bespaard energie dus is een duurzame keuze en ze zijn tegenwoordig in mooie designs en kleuren te verkrijgen.

Woonboulevard Breda XXL wenst je alvast een hele fijne zomer toe!