Inspiratieblog

Breng binnen naar buiten tijdens de warme zomer

In tegenstelling tot onze favoriete vakantielanden is het bij ons in Nederland niet altijd zo lekker warm. Het is daarom extra belangrijk om optimaal te genieten van het beperkte aantal zomerse dagen in ons koude kikkerlandje. Bereid je tot in de puntjes voor op deze dagen, zodat je alle gemakken die je binnen gewend bent ook buiten in je tuin kunt beleven. 

Bepaal het doel van jouw buitenruimte 

Comfortabel genieten begint natuurlijk bij een goed ingerichte plek om te kunnen ontspannen. De manier van ontspannen hangt af de situatie; wil je buiten eten, loungen of zonnen? Bij Woonboulevard Breda XXL vind je de juiste artikelen voor iedere stemming. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Leen Bakker of Jysk voor complete tuinsets of loungesets. Daarnaast is het van belang dat je je plekje zo inricht dat jij er klokje rond kunt blijven genieten. Soms heb je dan ook behoefte aan beschutting, neem daarvoor bijvoorbeeld een kijkje bij Kwantum voor een mooie parasol of schaduwdoek. 

Je favoriete maaltijd in de zon 

Niets is lekkerder dan op een warme zomerdag genieten in je tuin met mensen waar je van houdt. Hier hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje bij. Bij Coolblue en Mediamarkt vind je alle ‘fun cooking’ apparaten die de beleving een stukje leuker maken. Laat je adviseren over welke barbecue, gourmetstel, pizza oven, grilplaat of misschien zelfs chocoladefontein het best bij jou past. Daarnaast vind je bij onze elektrawinkels ook koelkasten met ingebouwde ijsblokjesmakers, zodat jouw drankje lekker lang gekoeld blijft in het warme weer. 

Tijdloze gezelligheid door sfeerverlichting 

Ook tijdens de heerlijke zomerdagen verdwijnen de warme zonnestralen op een gegeven moment achter de horizon. Dan is het wel zo fijn als je wat meer licht in je tuin hebt dan alleen de weerkaatsing van de maan. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je voldoende winkels die je kunnen voorzien van de mooiste sfeerverlichting. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Xenos of Lampenlicht.nl Breda voor de mooiste lantaarns, lichtsnoeren, tuinfakkels of hanglampen. 

Ontdek de talloze mogelijkheden 

Jouw tuin is je eigen plekje. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je winkels die voor iedere smaak een passend product hebben. Zo kun jij altijd bij ons terecht voor de artikelen die jou vrolijk maken. Laat je inspireren in een van onze winkels, waar ze je graag te woord staan voor het beste advies.