Altijd op de
hoogte

Spectaculaire acties, de meest unieke evenementen en de aller-, aller-, allernieuwste trends op woongebied … dat wil je toch niet missen? Blijf op de hoogte van alle ins & outs van Woonboulevard Breda XXL en bekijk onze nieuwspagina. Hier check je de allerlaatste nieuwtjes.

Home of Breda XXL

Een huis vol inspiratie...

23 oktober is het zover! Vanaf dan is het enige echte Home of Breda XXL huis te bewonderen op Woonboulevard Breda XXL! Om 11 uur trappen we af met een feestelijke onthulling. Daarna kun jij je volop laten inspireren door dit unieke huis. Ingericht met allerlei producten van de winkels op Woonboulevard Breda XXL, helemaal volgens de laatste woontrends. Zo is te zien dat je echt voor álles in en om het huis op Woonboulevard Breda XXL aan het juiste adres bent! 

En omdat een huishouden natuurlijk altijd in beweging is, staan we ook in dit huis niet stil. Iedere maand worden er items gewisseld waarbij een interieurstylist of interieurinfluencer een frisse look geeft aan de inrichting. Zo blijven wij jou volop inspireren met al het moois wat op Woonboulevard Breda XXL te vinden is!

Vernieuwde winkel Montèl Breda

Wow! Montèl heeft een gloednieuwe winkel in Breda

Op zoek naar een nieuwe bank? Kom naar de compleet vernieuwde Montèl store in Breda. Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie, geven we advies op maat en krijg je nu ook nog eens 10% openingskorting op de hele collectie*!