Ontspannen in onze horecagelegenheden

Ben je na al het winkelen toe aan een rustmoment? Kom langs bij één van de zes prachtige horecagelegenheden van Woonboulevard Breda XXL! Hier kan je ontspannen en genieten van allerlei lekkers. Zo kan je een bezoek brengen aan het restaurant van IKEA Breda, Lunchroom La Plaza, SUBWAY, Kentucky Fried Chicken (KFC), McDonald’s en Délifrance Breda Woonboulevard. In deze horecagelegenheden kan je terecht voor een kop koffie en gebak, een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een smakelijke dagschotel. Eet smakelijk! 

Persoonlijk adviesgesprek in onze winkels

Een nieuwe keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer samenstellen of inrichten? Ga er maar aan staan … Waar moet je beginnen? Waar moet je op letten en welke mogelijkheden biedt jouw ruimte? Laat je in deze gevallen adviseren door een professional. Laat je adviseren door de verkoopadviseurs van Woonboulevard Breda XXL. De verkoopadviseurs in onze winkels zijn specialist op hun vakgebied. Zij kunnen jou van het allerbeste advies voorzien, zodat jouw droomkeuken, droombadkamer, droomslaapkamer of droomwoonkamer binnen handbereik is! Breng een bezoek aan de winkel van jouw keuze en vraag een persoonlijk adviesgesprek aan. 

Breng vandaag nog jouw bezoek aan Woonboulevard Breda XXL

Kortom, onze woonboulevard biedt tal van voordelen. Zo beschikken wij over meer dan vijftig topwinkels en diverse horecagelegenheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondagen en maandagmiddagen. Ideaal! Wij beschikken over volop parkeergelegenheid waar je jouw auto gratis kan parkeren. Voor invaliden zijn er aparte parkeerplaatsen gereserveerd. En helemaal prettig: onze meubelboulevard is gunstig gelegen aan de A16, dus vanaf de snelweg ben je binnen no-time bij ons! Tot snel.

Contact

Openingstijden

  • ma 13:00 - 17:30 Uur
  • di 09:30 - 17:30 Uur
  • wo 09:30 - 17:30 Uur
  • do 09:30 - 21:00 Uur
  • vr 09:30 - 17:30 Uur
  • za 10:00 - 17:30 Uur
Koopzondag 11:00 - 17:00 uur
Kruisvoort
4814 RZ Breda