Winkelen op afspraak

Plan een shopafspraak in!

Er mag weer gewinkeld worden! Echter nog wel op afspraak, dus plan jouw shopmoment tijdig in! We hebben op deze pagina alle info verzameld van de winkels waarbij je een shopafspraak in kunt plannen. Boek en we zien je snel op Woonboulevard Breda XXL!

- BCC: Komt met een online afspraaksysteem. Zo kun je via www.bcc.nl direct een afspraak maken voor een bezoek aan de winkel aan de woonboulevard.

- CASA: Vanaf 3 maart kunnen mensen op afspraak de winkel aan de woonboulevard weer bezoeken. Zij worden verzocht hiervoor telefonisch een afspraak te maken via 076 543 6470.

- DFSKlanten kunnen via dit telefoonnummer 0800 0135, info@dfs-banken.nl of via het online boekingsyssteem via de link https://dfsbanken.simplybook.cc een eigen VIP afspraak inplannen in de winkel naar keuze waarbij ze persoonlijk worden geholpen door een van onze opgeleide verkoopadviseurs. 

- HACO Wonen & Slapen: Een afspraak inplannen gaat heel gemakkelijk door via de website een formulier in te vullen: https://www.haco.nu/afspraakMaar dat kan uiteraard ook via telefoon of WhatsApp.

- Henders & Hazel: Een afspraak voor een winkelbezoek bij Henders & Hazel boek je in via https://www.hendersandhazel.nl/afspraak-aanvragen/.

- Hoogenboezem: Een afspraak voor een winkelbezoek boek gemakkelijk online via www.hoogenboezem.nl/afspraak.

- IKEA: Bij IKEA kun je sinds 15 maart online een afspraak inplannen om 45 minuten te shoppen via: https://www.ikea.com/nl/nl/customer-service/shopping-at-ikea/ 

- KVIK: Zij gaan open op afspraak en kunnen 2 x 2 klanten ontvangen. Er is ruimte voor 6 afspraken per dag van maandag t/m zondag. Om een afspraak in te plannen kun je contact opnemen met de showroom via 076 514 0492

- Lampenlicht.nl: Voorlopig vragen zij de bezoekers een mail te sturen voor een winkelafspraak naar breda@lampenlicht.nl

- Maison SudKan je ook niet wachten om de nieuwe Rivièra Maison collectie live in de winkel te shoppen en inspiratie op te doen? Stuur een mail naar info@maison-sud.nl of bel naar 076-5150707 en we plannen graag een sessie met je in.

- Mediamarkt: Je krijgt 20 minuten om producten te zien, advies te vragen aan onze afdelingsexperts en natuurlijk jouw favoriete product(en), zoals een televisie of smartphone, te kopen. Lees op deze pagina alle informatie over hoe winkelen op afspraak werkt. Tevens is onze winkel open voor kleine reparaties die bij de Smartbar worden uitgevoerd.https://www.mediamarkt.nl/nl/shop/winkelen-op-afspraak.html

- MorganaToe aan een goede nachtrust? Maak dan snel een afspraak bij Morgana en ontdek jouw persoonlijke voordeel. Het maken van een afspraak doe je eenvoudig en snel via chat, telefoon, mail of het online afsprakenformulier!: https://www.morgana.nl/openopafspraak

- Prénatal: Maak telefonisch een afspraak voor een bezoek aan de winkel via 088 332 0040 of doe het heel gemakkelijk online!

- Profijt Meubel: Een afspraak voor een winkelbezoek bij Profijt boek je in via https://www.profijtmeubel.nl/advies

- Pronto WonenMaak een afspraak via https://bit.ly/3soMac8.

- RoobolBezoek https://www.roobol.com/advies-op-afspraak/ voor het maken van een afspraak. Na keuze voor winkelbezoek kies je een winkel en dan kan je in de kalender een afspraak aanklikken.

- Tempur: Bij Tempur kun je op verschillende manieren een afspraak inplannen: 

  • Via Tempur.com, maak een afspraak d.m.v. de afspraakplanner;
  • Via de mail: nl-store-breda@tempur.nl;
  • Vanaf 3 maart telefonisch, 076 767 6044;
  • Aan de deur (met inachtneming van de 4 uur verplichte tijd vooraf).

- X2O: Een afspraak in de winkel verkrijg je via ht telefoonnummer van de winkel : tel:076-7200976 of via onze website: https://www.x2o.nl/nl/maak-een-afspraak, een videocall kan ook via: https://www.x2o.nl/nl/plan-een-videobezoek)