Veel inspiratie in de woonwinkels op Woonboulevard Breda XXL

In een woonwinkel vindt u genoeg inspiratie voor het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis! Woonboulevard Breda XXL biedt u veel wooninspiratie in een van de vele woonwinkels. Het is dé perfecte plaats om op de hoogte te blijven van de laatste woontrends. Of u nu op zoek bent naar landelijke meubels of meer houdt van moderne meubels. U bent van harte welkom in één van onze 52 meubelwinkels! Van grote woonwinkels tot kleine speciaalzaken, in elke prijsklasse vindt u meubels en accessoires voor uw interieur. Kom naar Woonboulevard Breda XXL en laat u inspireren!

Woonwinkel in Breda

Een woonwinkel bezoekt u het beste in Breda. Op de Woonboulevard Breda XXL is er een ruime hoeveelheid winkels voor uw woning te vinden. Er is namelijk een groot aanbod aan meubelzaken, kinderwinkels, elektronica winkels en keukenzaken. Wilt u aan de slag met de badkamer? Bezoek dan eens een sanitairwinkel. Op zoek naar meubels voor de nieuwe woonkamer of wilt u uw huis restylen? Met ruim 52 woonwinkels vindt u altijd de geschikte meubelen voor uw woonstijl. Uiteraard bieden de winkels ook kleine accessoires aan, zoals servies en keukengerei. Zelfs voor tuinmeubelen, buitenkeukens en tuin accessoires kunt u terecht bij de winkels op onze meubelboulevard!

Heerlijk genieten op Woonboulevard Breda

Winkelen in Breda kan best intensief zijn. Tussen het shoppen door kunt u lekker ontspannen in een van onze restaurants of cafés. Laat alle woonideeën bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee. Geniet tegelijkertijd van een heerlijke uitgebreide lunch of van een snelle maaltijd. Er zijn vijf restaurants gevestigd op de woonboulevard in Breda waar u heerlijk kan genieten. Neem een lekker ontbijtje, lunch of diner terwijl u uw aankopen nog eens bekijkt. Of begin uw dagje woonshoppen in een van onze horecagelegenheden en plan uw route!

Wooninspiratie XXL

Er is genoeg wooninspiratie te vinden op de woonboulevard. Maar ook op onze website kunt u voldoende inspiratie opdoen. Bekijk onze wooninspiratie blog en kom achter de nieuwste trends en ideeën. Lees boordevol inspiratie over de inrichting van uw huis of tuin. Hier vertelt zes keer per jaar een stylist over de laatste woontrends en ontwikkelingen. Maak het uzelf makkelijk en meld u aan voor onze nieuwsbrief en u krijgt de wooninspiratie in uw mailbox. Tevens blijf u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Woonboulevard Breda XXL. Laat u online inspireren!

Woonboulevard Breda XXL is gelegen aan de A19 (E19) en is zeven dagen per week geopend. Met genoeg gratis parkeerplaatsen kunt u snel beginnen met woonshoppen. Bezoek iedere woonwinkel voor genoeg inspiratie!