Woonxxperts

Boho meets Japandi in de nieuwe slaapkamer van Linsey

Slaapkamer Linsey

Kwantum

Bijzettafel

Kwantum

Tafellamp

Leen Bakker Breda

Teddy poef

Linsey woont met haar 2 kinderen in een appartement in Breda. Nadat ze alle kamers zelf heeft opgeknapt en gestyled, is het nu tijd voor haar eigen slaapkamer. Hierbij heeft ze de hulp ingeschakeld van Woonxxperts.

Slaapkamer make-over

Linsey’s appartement is al helemaal gestyled, maar haar eigen slaapkamer moest nog aangepakt worden. Woonxxperts heeft haar hierbij geholpen en samen met Klaas Hogeweg heeft Linsey haar slaapkamer weer helemaal eigen gemaakt. Benieuwd welke items Klaas heeft uitgekozen voor de make-over van Linsey’s slaapkamer? Lees dan snel verder voor de shoppinglist!

Woonxxperts - Afl. 1

Inspiratie Woonboulevard Breda XXL

Op Woonboulevard Breda XXL vind je meer dan vijftig woonwinkels waar je voor alles in en om je huis terecht kunt. Voordat Klaas aan de slag is gegaan, heeft hij met Linsey’s input een moodboard gemaakt. De slaapkamer moest echt het plekje van Linsey worden en niet de slaapkamer van mama. Lees verder om te ontdekken hoe Linsey haar eigen stijl heeft toegepast met de producten van Woonboulevard Breda XXL.

Shoppen met Linsey

Linsey en Klaas zijn direct aan de slag gegaan en hebben de mooiste items van de woonboulevard verzameld. Van een poefje tot een kleed, van gordijnen tot sierkussens; Linsey’s slaapkamer heeft een complete make-over gekregen. Ben jij benieuwd waar je deze pareltjes kunt kopen? Bekijk dan snel de shoppinglist van Linsey en laat je inspireren!