Woonxxperts

Een mooie én praktische inrichting in het tiny house van opa Pleun

Mantelzorgwoning Pleun

Woonexpress Breda

Eetkamerstoelen met wieltjes

Pronto Wonen Breda

Relax fauteuil

Leen Bakker Breda

Ronde eettafel

Goossens Wonen & Slapen

Salontafel set van 3

Montèl

Tv meubel

Roobol

Vloerkleed

In de tweede aflevering van woonXXperts, neemt styliste Stephanie Franken je mee naar de bijzondere wereld van compact wonen. Zij mocht het tiny house van opa Pleun inrichten, met de leukste meubels en woonaccessoires van verschillende woonwinkels op Woonboulevard Breda XXL. Door de slimme keuze van meubels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, heeft Stephanie een warme en uitnodigende sfeer weten te creëren met de beperkte ruimte van het tiny house.

Een comfortabel huis met een optimale inrichting

Door het combineren van de juiste meubels en accessoires is het Stephanie gelukt om de ruimte in het kleine huis van Pleun optimaal te benutten. Hiervoor gebruikte ze multifunctionele meubelstukken, die bijvoorbeeld ook als slimme opbergruimtes fungeren. Elk element is zorgvuldig gekozen, om een gevoel van ruimtelijkheid en comfort te creëren.

Woonxxperts - Afl- 2.1

De juiste mix van meubels en woonaccessoires

De meubels en woonaccessoires in het tiny house van Pleun komen uit verschillende winkels op Woonboulevard Breda XXL, waar je alles vindt om je huis naar jouw smaak in te richten. Er is voor elk wat wils. Voor de inrichting van het tiny house van Pleun was niet alleen een slimme indeling belangrijk, maar ook een rustige en tijdloze uitstraling. Daarom koos Stephanie hier voor meubels in rustige kleuren, die goed combineren met items die waardevol zijn voor Pleun, zoals zijn antieke staande klok en foto’s van vroeger.

Laat je inspireren

Ontdek hoe je met beperkte ruimte een prachtige woninginrichting kunt realiseren. We laten je graag zien dat je met de juiste keuzes op Woonboulevard Breda XXL en een vleugje creativiteit zelfs de kleinste ruimtes omtovert tot een comfortabele en stijlvolle woning. Laat je inspireren door deze video en kom shoppen op Woonboulevard Breda XXL!

Mantelzorgwoning Pleun slaapkamer

Bed

Nachtkastje

Nachtlampje

Mantelzorgwoning Pleun kledingkast

Kledingkast