Woonxxperts

Een unieke onderwaterkamer en een serene Boho Ibiza babykamer

Onderzeekamer

De woonXXperts van Woonboulevard Breda XXL hebben onlangs weer een mooi project afgerond. Deze keer mochten we een baby- en kinderkamer inrichten voor Scarlett en haar man, die binnenkort een meisje verwachten en ook een zoontje van 1,5 jaar hebben. Met hun expertise en creativiteit hebben de woonXXperts een prachtige babykamer en kinderkamer gerealiseerd, helemaal gestyled in een eigen thema.

Een stoere kinderkamer in zeedieren thema

De kinderkamer van het zoontje van Scarlett en haar man is een stoere jongenskamer in het thema zeedieren geworden, waar het jongetje erg van onder de indruk is. Het team van woonXXperts heeft gezorgd voor een kleurrijke en speelse jongenskamer, waarin verschillende zeedieren de hoofdrol spelen. Denk aan een inrichting met vissen, schildpadden en zeepaardjes, samen met bijpassend beddengoed en decoratieve items in zee thema. Het resultaat is een leuke slaapkamer waarin het zoontje van Scarlett zich kan onderdompelen in zijn eigen onderwateravonturen.

Woonxxpers - Afl. 3

Een rustige, maar stijlvolle babykamer

Voor de babykamer hebben de woonXXperts gekozen voor een Boho Ibiza chique thema, dat een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt. De kleuren zijn zacht en natuurlijk, met een vleugje bohemian flair. Wat je ziet zijn bloemenpatronen en natuurlijke materialen, zoals rotan en licht hout. Zachte en comfortabele stoffen in pastelkleuren vullen de ruimte aan, samen met decoratieve opbergruimte, om bijvoorbeeld knuffels en speelgoed in op te bergen. De babykamer straalt een gevoel van rust en warmte uit, waardoor het de perfecte plek zal zijn voor het dochtertje van Scarlett en haar man.

Een slimme inrichting

De woonXXperts hebben niet alleen gezorgd voor een prachtige baby- en kinderkamer, maar ze hebben ook rekening gehouden met functionaliteit en praktische behoeften. Ze hebben slimme opbergruimtes geïntegreerd, om ervoor te zorgen dat al het speelgoed van de kinderen gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Een schitterend resultaat

Scarlett en haar man zijn dolgelukkig met het resultaat van de baby- en kinderkamer. De woonXXperts hebben hun wensen en stijl perfect weten te vertalen naar twee unieke en persoonlijke kamers. Met zoveel zorg en aandacht voor detail hebben ze een omgeving gecreëerd waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Bekijk het mooie resultaat in de video. Heb je wooninspiratie opgedaan? Kom dan snel shoppen in de meer dan 50 winkels op Woonboulevard Breda XXL!