Ontdek onze keukenwinkels

Van modern tot klassiek

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Aarzel niet en breng een bezoek aan Woonboulevard Breda XXL! Onze woonboulevard is de grootste openluchtboulevard van Nederland en één van de grootste meubelboulevards van Europa. Wij hebben een zeer ruim aanbod en bieden diverse winkels waar je jouw droomkeuken kan samenstellen. Bezoek deze winkels, doe inspiratie op en stel samen met onze verkoopadviseurs jouw ultieme keuken samen! Kom vandaag nog langs bij Woonboulevard Breda XXL, de keukenspecialist van Breda!

Keukenzaken

Woonboulevard Breda

KEUKENZAAK IN BREDA

Van keuken outlet tot keukenspeciaalzaak, Woonboulevard Breda XXL heeft voor ieder wat wils. Landelijke keukens en klassieke keukenelementen gaan hand in hand met designkeukens en moderne kookeilanden in onze keukenzaken. Brugman, Bruynzeel en Grando, AEG, Etna, Siemens en Zanussi: je vindt ze allemaal op één plek. Dus of je nu voor een gloednieuwe keuken of showroomkeuken aan het zoeken bent, de meubelboulevard in Breda heeft jouw nieuwe kookparadijs!

MEUBELBOULEVARD BREDA

Woonboulevard Breda XXL is niet alleen voor je nieuwe keuken een goede plek om te beginnen, ook voor de rest van je huis kun je bij ons terecht. Makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven of Den Bosch kun je bij ons voor je woonkamer, badkamer, slaapkamer, tuin, babykamer of allerhande woonaccessoires terecht. Vlakbij het gezellige centrum van Breda, met winkels voor iedere ruimte en iedere inrichting!