Stijladvies

Toilet stijladvies

Het toilet is vaak een vergeten ruimte als het gaat om interieur en stijl. Toch is het een ruimte die veel gebruikt wordt en waar je even tot rust kunt komen. Bij Woonboulevard Breda maak je van je toilet een stijlvolle en praktische ruimte. 

Toilet
Worry free je toilet stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free je toilet stylen

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan toiletartikelen, accessoires en decoratie om jouw toilet perfect te stylen. Van wastafels tot aan verlichting en toilet benodigdheden, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw toilet een fluitje van een cent. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je toilet

Maak gebruik van kleur
1  van  5

Maak gebruik van kleur

Kleur kan een groot verschil maken in een kleine ruimte zoals het toilet. Kies voor een kleur die past bij de rest van je interieur en die een rustgevende sfeer creëert. Gebruik bijvoorbeeld pastelkleuren of aardetinten.

Kies voor praktische en stijlvolle accessoires
1  van  5

Kies voor praktische en stijlvolle accessoires

Accessoires zijn niet alleen decoratief, maar ook praktisch in het toilet. Kies voor accessoires die passen bij de stijl van je toilet en die ook functioneel zijn, zoals een mooie zeepdispenser, handdoekrekje en toiletborstel.

Ga voor een minimalistische look
1  van  5

Ga voor een minimalistische look

In een kleine ruimte is het belangrijk om niet te veel spullen te hebben staan. Kies daarom voor een minimalistische look met weinig decoratie en accessoires. Dit zorgt voor een opgeruimd en rustig gevoel.

Maak gebruik van planten
1  van  5

Maak gebruik van planten

Planten zijn niet alleen mooi, maar ook goed voor de luchtkwaliteit in het toilet. Kies voor planten die goed gedijen in vochtige ruimtes en weinig licht nodig hebben, zoals de sansevieria of de varen.

Kies voor praktische materialen
1  van  5

Kies voor praktische materialen

Het toilet is een ruimte die veelvuldig gebruikt wordt, dus kies voor materialen die praktisch zijn in gebruik en makkelijk schoon te maken zijn. Denk bijvoorbeeld aan tegels of vinyl.

Geef je woonkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

#Woonboulevardbredaxxl

Onze winkels