Stijladvies

Slaapkamer stijladvies

De slaapkamer wordt ook wel het hart van het huis genoemd en is dé plek waar je tot rust komt en waar je je terugtrekt na een lange dag. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze ruimte comfortabel en stijlvol is.

Slaapkamer
Worry free je slaapkamer stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free slaapkamer advies

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan bedden, accessoires en decoratie om jouw slaapkamer perfect te stylen. Van bedden en matrassen tot aan verlichting en kunstwerken, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw slaapkamer een droom die uitkomt. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je slaapkamer

Kies de juiste kleuren
1  van  5

Kies de juiste kleuren

Kleuren kunnen een grote impact hebben op de sfeer van je slaapkamer. Kies voor rustgevende kleuren zoals blauw, groen en pasteltinten om een oase van rust te creëren. Als je van een gewaagdere uitstraling houdt, ga dan voor felle kleuren zoals geel, roze of rood.

Investeer in een goed bed
1  van  5

Investeer in een goed bed

Een goed bed is de sleutel tot een goede nachtrust. Investeer in een bed dat past bij jouw slaapbehoeften en stijl. Kies voor een comfortabel matras en kussens en beddengoed van goede kwaliteit.

Maak gebruik van verlichting
1  van  5

Maak gebruik van verlichting

Verlichting kan de sfeer in je slaapkamer bepalen. Kies voor warme en zachte verlichting om een gezellige sfeer te creëren. Daarnaast kan je ook gebruik maken van sfeerverlichting, zoals een nachtlampje of een mooie plafondlamp.

Voeg textuur en patronen toe
1  van  5

Voeg textuur en patronen toe

Voeg textuur en patronen toe aan je slaapkamer om de ruimte meer diepte te geven. Kies bijvoorbeeld voor een zacht vloerkleed, mooie gordijnen of een opvallend behang. Combineer verschillende texturen en patronen om een interessante en uitnodigende uitstraling te creëren.

Maak het persoonlijk met accessoires
1  van  5

Maak het persoonlijk met accessoires

Maak je slaapkamer persoonlijk met accessoires die bij jouw stijl passen. Zet bijvoorbeeld foto's neer van je dierbaren of hang een mooie spiegel op. Plaats ook wat groene planten in je slaapkamer om een frisse en levendige uitstraling te creëren.

Geef je slaapkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

Inspiratie

De winkels voor het stylen van jouw slaapkamer