Stijladvies

Badkamer stijladvies

Je badkamer is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je badkamer een oase van rust is.

Badkamer
Worry free je badkamer stylen

Grote collectie aan woonwinkels

Worry free je badkamer stylen

Bij de Woonboulevard Breda vind je een uitgebreid assortiment aan meubels, accessoires en decoratie om jouw badkamer perfect te stylen. Van docuhekabines tot aan verlichting en spiegels, de Woonboulevard Breda heeft alles in huis om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met een grote collectie aan woon winkels, is het vinden van de juiste items voor jouw badkamer als een lekkere warm bad. Kom langs en ontdek zelf waarom de Woonboulevard Breda de perfecte bestemming is voor jouw interieurwensen.

Stijladvies & extra's

Tips voor het stylen van je badkamer

Kies voor een rustgevende stijl
1  van  5

Kies voor een rustgevende stijl

Kies voor een stijl die rustgevend is en past bij jouw persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijke, minimalistische of Scandinavische stijl. Een rustgevende stijl zorgt ervoor dat je badkamer een oase van rust wordt.

Maak gebruik van kleuren
1  van  5

Maak gebruik van kleuren

Kleuren kunnen een grote impact hebben op de sfeer van je badkamer. Kies voor een kleurenpalet dat rustgevend is en past bij de stijl van je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan zachte pasteltinten, wit en grijs.

Investeer in goede opbergruimte
1  van  5

Investeer in goede opbergruimte

Goede opbergruimte is essentieel voor een opgeruimde badkamer. Investeer in kwalitatieve opbergruimte die past bij jouw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een badkamerkast, een handige opbergmand of een plank.

Werk met materialen
1  van  5

Werk met materialen

Materialen zoals hout, beton en marmer kunnen bijdragen aan de uitstraling van je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een houten badkamermeubel of een marmeren wastafel. Combineer verschillende materialen voor een speels effect.

Maak het persoonlijk met accessoires
1  van  5

Maak het persoonlijk met accessoires

Maak je badkamer persoonlijk met accessoires die bij jouw stijl passen. Kies bijvoorbeeld voor mooie handdoeken, een geurkaars of een paar mooie planten. Kies voor persoonlijke items die je badkamer een unieke uitstraling geven.

Geef je woonkamer een make-over voor ieder budget

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens komen we deze spullen ook nog eens bij jou thuis brengen én helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

#Woonboulevardbredaxxl

De winkels voor het stylen van jouw badkamer