Gepaste styling voor elke ruimte

Woonboulevard Breda biedt een divers aanbod aan woonwinkels, waardoor je voor elke ruimte in huis de perfecte styling kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank voor de woonkamer of een mooie lamp voor de slaapkamer, bij Woonboulevard Breda vind je het allemaal. Ontdek het diverse aanbod aan woonwinkels en laat je inspireren!

Ruimtes

Ontdek

Stylingadvies en tips voor elke ruimte

Stijladvies woonkamer
1  van  6

Stijladvies woonkamer

In de woonkamer wil je graag een gezellige sfeer creëren waar je lekker kunt ontspannen. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je een ruim aanbod aan woonwinkels met banken, fauteuils, salontafels, kasten en nog veel meer.

Meer tips voor het stylen van jouw woonkamer? Die vind je hier!

Stijladvies slaapkamer
1  van  6

Stijladvies slaapkamer

Een goede nachtrust begint bij een comfortabele en mooie slaapkamer. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je verschillende woonwinkels die gespecialiseerd zijn in slaapkamermeubels en accessoires.

Ook lekker slapen? Check hier onze tips.

Stijladvies keuken
1  van  6

Stijladvies keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in huis waar je veel tijd doorbrengt. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je verschillende keukenzaken waar de specialisten klaarstaan om jouw droomkeuken samen te stellen. 

Benieuwd naar onze keuken tips? Je vind ze hier

Stijladvies badkamer
1  van  6

Stijladvies badkamer

Een mooie en functionele badkamer is een luxe in huis. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je verschillende woonwinkels met badkamermeubels, tegels en accessoires.

Lekker badderen? Met onze tips komt dat helemaal goed!

Stijladvies kinderkamer
1  van  6

Stijladvies kinderkamer

Een kinderkamer moet niet alleen praktisch zijn, maar ook leuk en gezellig. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je verschillende woonwinkels met kinderkamermeubels, beddengoed en decoratie.

Onze tips voor de mooiste kinderkamers vind je hier.

Stijladvies eethoek
1  van  6

Stijladvies eethoek

De eethoek is een belangrijke plek in huis waar je samenkomt om te eten en te praten. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je verschillende woonwinkels met eettafels, stoelen, servies en decoratie.

Een eetkamer is het hart van je woning. Stijl hem af met onze tips