Ontdek onze kinderwinkels

Van babybed tot kinderopvang

Krijg je een kindje en moet je de volledige babyuitzet nog bij elkaar shoppen? Of heb je een zoontje of dochtertje en wil je mooie spullen voor de kinderkamer kopen? Breng in deze gevallen een bezoek aan de kinderwinkels van Woonboulevard Breda XXL! In deze winkels vind je uiteenlopende producten voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters, jonge kinderen en pubers. Van volledig ingerichte slaapkamers tot alles voor de verzorging van jouw baby. Ontdek hier onze kinderwinkels!

Overzicht

Woonboulevard Breda

KINDERWINKEL IN BREDA

Vanaf het moment dat je je kind als baby in de armen hebt, zij of hij opgroeit als dreumes, peuter, kleuter en jong kind, tot aan de puberteit, bij Woonboulevard Breda XXL kun je voor elke levensfase terecht. Met een Prénatal en IKEA kom je al een heel eind, de Woon Express en Media Markt maken de kinderkamers helemaal af. Voor jongens en meisjes tot jongedames en jongeheren, er is een kinderwinkel voor iedereen.

MEUBELBOULEVARD BREDA

Tegelijkertijd op zoek voor de woonkamer of slaapkamer? Of moet je iets laten doen aan je keuken of badkamer? Misschien heb je wel nieuwe tuinmeubelen of elektronische gadgets nodig! Ook daarvoor zit je bij Woonboulevard Breda aan het goede adres. Onze meubelboulevard is daarbij makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Antwerpen, Den Bosch of Eindhoven, dus kom snel langs!