Ontdek onze woonwinkels

Stel jouw droominterieur samen

Ben je op zoek naar een mooie woonwinkel? Zoek niet verder en breng een bezoek aan de Brabantse stad Breda! Net buiten het centrum van Breda vind je Woonboulevard Breda XXL, een woonboulevard met meer dan vijftig winkels op het gebied van wonen, slapen, koken, bad, tuin, elektronica en vloeren. In al deze winkels vind je alles voor in én om je huis. Dus waar wacht je nog op? Aarzel niet en kom vandaag nog langs bij de mooiste woonwinkels van Breda. Kom langs bij Woonboulevard Breda XXL! En helemaal prettig: wij zijn zeven dagen per week en 365 dagen per jaar geopend, dus je staat nooit voor de dichte deur.

Overzicht

Woonboulevard Breda

WOONWINKEL IN BREDA

Met de enorme hoeveelheid woonwinkels op Woonboulevard Breda XXL kun je alles vinden, van landelijke meubels tot een moderne inrichting. Van outletzaken tot luxe meubelwinkels, de Bommel, Goossens, Haco, Pronto of IKEA, er is voor ieder wat wils. Als je op zoek bent naar bankstellen, stoelen, tafels, kasten, verlichting, vloerkleden, gordijnen en meer kun je in Breda op deze ene plek terecht.

MEUBELBOULEVARD BREDA

Je kunt voor heel je huis en alle kamers in Breda terecht. Naast de meubelzaken hebben we een groot aanbod aan keukenzaken, kinderwinkels, elektronicawinkels, slaapkamerwinkels, tuinmeubelzaken en meer. Woonboulevard Breda XXL is makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Rotterdam, Den Bosch en Eindhoven en heeft voor ieder budget en iedere stijl wel een winkel.