Inspiratieblog

Shop de leukste Paasitems bij Blokker en CASA

Voordat we naar eitjes gaan zoeken, moeten we eerst naar de leukste Paasitems zoeken! Maar dat is zo gedaan met deze tips voor de leukste Paasitems bij onze winkels Blokker en CASA. Neem je mandje mee en kom shoppen bij Woonboulevard Breda XXL voor de leukste Pasen tot nu toe! 

Vrolijk tafelen met pastel Paasservies  

Niets schreeuwt meer Pasen dan pastel servies. Bij Blokker hebben ze prachtige zachtroze servies, die helemaal in het Paasthema past. Dit eierdopje in de vorm van een tulp is een prachtige toevoeging. Vergeet niet om sfeervolle kaarsen in het midden van de tafel te zetten. Bij CASA shop je ze in de leukste vormen en maten, zoals deze gedraaide kaarsen set in pastelroze. Strooi ook wat kleine houten konijntjes als decoratie op tafel met deze strooideco set van CASA. Daar passen deze Hoppy servetringen perfect bij. Voeg deze pastelkleurige servetten van CASA toe, in geel en/of paars, en de tafel is helemaal compleet! 

Afbeelding: https://www.blokker.nl/blokker-soft-shades-sevilla-dinerbord-roze-i27cm/4051886.html

Haal de lente in huis met een prachtige Paastak 

Wat is er zo leuk aan de lente? Natuur en kleur! Met een Paastak heb je dat allebei gelijk in huis. Versier de tak met kleurrijke Paaseieren, zoals deze prachtige beschilderde hangeieren van Blokker. Wil je wat anders dan eitjes? Dan heeft Blokker ook mooie tulpen voor in de Paastak! Plaats de tak in een mooie vaas of pot en zet hem op een prominente plek in je woonkamer of eetkamer. 

Afbeelding: https://www.blokker.nl/blokker-paasdecoratie-hangeieren-beschilderd-s%2F9/4033344.html

Stijlvol versieren met deze Paasdecoratie 

Bij Paasdecoratie denk je al snel aan eitjes en konijntjes. Maar dat kan ook stijlvol! Zoals met dit decoratiekonijntje van CASA. Strak, toch schattig én handig om op je servetten te zetten zodat ze niet wegwaaien. Bij binnenkomst is deze CASA Paaskrans prachtig op de deur. Je kunt deze natuurlijk ook in de tuin hangen. Zoek je nog iets om je Paasversiering of hangeitjes mee op te hangen? Ook dat kan in stijl met deze wasknijpertjes van CASA in de vorm van konijnenoortjes.  

Afbeelding: https://nl.casashops.com/nl/producten/witty-staandecoratie-679056/679056/?_gl=1*ph43es*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwwMqvBhCtARIsAIXsZpZ6KgEK6C5ooSjZRAdrUJfbl32VVS_EuQfNXmh6DzVM8gYK8nyhyHMaArmhEALw_wcB

Paasactiviteiten voor het hele gezin 

Pasen draait natuurlijk om het gezellig samenzijn. Ben je het eitjes zoeken beu? Dan hebben we nog wat ideeën die je kunt uitvoeren met het hele gezin! Ga gezellig Paaseitjes schilderen met deze eierverfmolen van Blokker. Of wees creatief met het Paas doeboek. Wil je de kinderen bezighouden tijdens een heerlijke brunch? Dan is dit inkleurtafelkleed in Paasstijl een gegarandeerd succes.  

Afbeelding: https://www.blokker.nl/inkleurtafelkleed-pasen/4103829.html

Voordat je op eitjesjacht gaat, is het tijd om de leukste Paasitems te shoppen! Met deze tips voor de leukste Paasdecoratie bij Blokker en CASA ben je helemaal klaar voor het vrolijkste feest van het jaar. Kom dus snel langs bij onze winkels in Woonboulevard Breda XXL, waar je alles vindt voor een sfeervol Pasen. Van stijlvol Paasservies tot prachtige Paastakken, we hebben het allemaal voor je in huis. Maak van deze Pasen een onvergetelijk feest met de mooiste decoraties en accessoires. Tot ziens op de woonboulevard!