Toe aan een nieuw interieur, maar geen gevoel voor styling? Meld je aan!

Win een woonXXpert én extra shoptegoed!

Is er een een ruimte in jouw huis die wel een make-over kan gebruiken en staat dit al een tijdje op de planning, maar heb je zelf geen oog voor interieurstyling én kom je met jouw budget nét niet toe aan alle aanpassingen die je voor ogen hebt? Meld je dan aan voor de woonXXperts! Je maakt kans op een echte woonexpert die met jou gaat shoppen voor je nieuwe interieur én wij doen nog een schepje bovenop jouw budget.

  • Woonxxperts - Afl. 1

  • Woonxxperts - Afl- 2.1

  • Woonxxperts - Afl 2.2

  • Woonxxpers - Afl. 3

  • Woonxxperts - Afl. 4

  • Woonxxperts - Afl. 5

  • Woonxxperts - Afl. 6

  • Woonxxperts - Afl. 7

Wat is woonXXperts?

Wat is woonXXperts?

In de videoserie woonXXperts gaat één van onze vaste stylisten met jou shoppen voor een make-over van een ruimte naar keuze. Vervolgens helpt de styliste je om jouw droom werkelijkheid te laten worden door alle items precies te stylen volgens de uitgekozen stijl. Wij laten jou weer XXL genieten van jouw huis! Of je nu niet weet hoe je een ruimte moet indelen, het lastig vindt om kleur te gebruiken, jij en je partner een totaal andere smaak hebben of dat je simpelweg wel wat stijladvies kan gebruiken: onze stylisten staan voor jou klaar. Aan de hand van inspiratie, een moodboard en het shoppen op Woonboulevard Breda XXL stellen jullie samen een nieuw interieur op, waar jij weer jaren en jaren mee vooruit kan. 

 

 

Voor wie is woonXXperts?

Voor wie is woonXXperts?

Er is een ruimte in jouw woning die wel toe is aan een nieuwe inrichting, maar jij hebt zelf geen idee waar je moet beginnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je net bent verhuisd en geen idee hebt hoe je de ruimte van jouw Pinterest bord overbrengt naar je nieuwe huis. Of je hebt een ruimte met een aparte vorm, waardoor je niet weet hoe je dit optimaal inricht. Kortom: is er een ruimte in jouw woning toe aan een make-over en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan aan voor de woonXXperts!

Hoe werkt woonXXperts?

Hoe werkt woonXXperts?

Iedereen kan zich aanmelden voor de woonXXperts. Als je maar een duidelijke woonvraag hebt, zelf budget beschikbaar hebt voor deze make-over en er voor open staat om samen met de stylist op Woonboulevard Breda XXL te gaan shoppen voor jouw nieuwe interieur. Meld je aan via het formulier hiernaast en wie weet maak jij wel kans op de stylist én het extra shoptegoed! De winnaars worden op de hoogte gesteld en samen maken we de verdere afspraken over het budget, de timing, de woonwensen en woonvragen en wat er eventueel bewaard mag blijven vanuit het oude interieur. 

Wat kost een make-over door de woonXXperts?

Wat kost een make-over door de woonXXperts?

De stylist is volledig gratis, want die win je namelijk via deze actie. Daarnaast zijn de kosten voor de make-over voor eigen rekenen. Alle items die jullie kiezen passen dus binnen het door jou opgegeven budget. We hebben wel voor iedere winnaar nog een leuke extra bovenop het budget: afhankelijk van de grootte van de make-over win jij een extra shoptegoed tussen de €250,- en €1000,- 

Hoe kan ik me aanmelden voor de woonXXperts?

Hoe kan ik me aanmelden voor de woonXXperts?

 Door het formulier op deze pagina in te vullen meld je je aan voor de woonXXperts. Wie weet zien we elkaar binnenkort voor de eerste shopdag op Woonboulevard Breda XXL!

Let op: lees voor aanmelding de algemene voorwaarden goed door.