Inspiratieblog

Trendkleuren van 2023

Trendkleuren van 2023

Het nieuwe jaar is van start gegaan. De tofste kleuren en trends staan al op ons te wachten en wij vertellen je graag meer over dé interieurkleuren van 2023. Pas de trendkleuren toe in je interieur, op de muur of juist in de accessoires van jouw woning. Uiteenlopende trends en kleuren, zo kun jij er helemaal je eigen draai aan geven!

Dé kleurtrends van 2023


Viva Magenta: Een romantische kleur waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Viva Magenta heeft de perfecte combinatie tussen warm en koel. De kleuren rood en roze lopen op een elegante manier in elkaar over.

Vining Ivy: In tegenstelling tot de kleur Viva Magenta is Vining Ivy een koele, blauwgroene tint. Deze energieke kleur zal je interieur een moderne en trendy touch geven.

Wild Wonder: Dit is dé kleur van 2023 uit het Flexa assortiment. Het is een natuurlijke geeltint en gemakkelijk te combineren met je interieur. De kleur heeft een kalme en positieve uitstraling door de groen/gele ondertoon.

Nordic Green: De kleur die ons ook doet denken aan de trend matcha latte. Het is een rustige aardetint waarmee je alle kanten op kunt. En toch geef je hiermee je interieur een boost. Combineer de Nordic Green kleur met zwarte elementen voor een stoere en industriële look.

Met deze kleuren zit je altijd goed!
Natuurlijk zijn er nog veel meer andere kleuren die we ook dit jaar veel gaan zien. Denk bijvoorbeeld aan groen en paars, een groot contrast maar juist daardoor een prachtige kleurencombinatie. Maar ook de kleur donkerblauw nemen we mee uit voorgaand jaar. Combineer de kleur met andere blauwtinten en creëer hiermee een fris en elegant interieur. De opties zijn eindeloos! Welke trend is jouw favoriet?

Ga je aan de slag om in jouw interieur één van de trendkleuren toe te passen? Kom langs bij Woonboulevard Breda XXL. Je vindt hier een ruim aanbod aan woonwinkels om jouw interieur een boost te geven! Kom langs bij Kwantum, Trendhopper, Pronto of Woonexpress en creëer een mooi kleurpalet met de kleuren Viva Magenta, Vining Ivy of Nordic green.